Muzee Din România

Muzeul Taranului Roman face parte din familia muzeelor de Arta Populara Europeana. Deținut de o bogată colecție de obiecte și o varietate de monumente istorice și clădiri în stil neo-romanic, muzeul a dezvoltat o muzeografie originală și a fost distins cu EMEA European Museum of the Year în 1996.
O parte din muzeu include lucrări remarcabile ale marilor maeștri ai artei europene, inclusiv lucrări de Rubens, El Greco, Tintoretto, Jan van Eyck, Jan Brueghel, Elder, Rembrandt și Monet. Originalitatea stilului expozițional se reflectă în publicațiile și acțiunile muzeelor, cum ar fi muzeele misiunii, școlile sătești, concertele, conferințele și expozițiile.
Muzeul Național de Artă al României, situat în Palatul Imperial din București, este situat în inima orașului și în apropiere de atracții importante precum Ateneul Român, Biserica Kretzulescu și multe altele. Vizitarea acestui muzeu este o mare intervenție în trecutul nostru. Veți afla multe despre cum arăta România pe vremea când era ghid, iar în sălile muzeului veți descoperi asemănarea dintre aceste camere și faimosul Castel al Crucii României. Este o clădire frumoasă pe care o veți admira, asigurați-vă că treceți prin faimoasa zonă turistică și ar fi păcat să nu vizitați interiorul.
Muzeul Național de artă românească este cel mai important proprietar al artei românești, Europene și Orientale. Muzeul este situat în clădirea unui monument istoric numit Palatul Postelor. Muzeul Național de Istorie a României a fost deschis în anul 1972 și este una dintre cele mai reprezentative instituții ale culturii românești.
Muzeul găzduiește prima tipografie din România, care a tipărit 39 de cărți, inclusiv primul manual românesc și prima Biblie românească tipărită în piele de capră. Muzeul conține unele dintre cele mai vechi texte românești și peste 6.000 de cărți folosite în școli. Există peste 3.000 de piese minunate, toate exponatele unice care prezintă comori istorice.
Muzeul este situat în București, în cartierul Primaverii, o zonă populară a scoarței superioare a României în perioada comunistă a țării. Prin amabilitatea lui Cosmin Dragomir C. Mare Muzeul Arta Recenta acest muzeu este situat in cartierul Primaverii din orasul Targu Jiu, in provincia Oltenia, la granita sudica a Carpatilor. Lucrările lui Brâncuși în diferite locuri sunt una dintre cele mai frumoase colecții din oraș, cu nesfârșite coloane (coloana infinita, poarta sărutului, poarta sarutului, masa tacerii, masa tacerii, allee de scaune, aleea scaunelor) expuse atât în principalul parc al orașului și în altă parte, indică faptul că el a fost acolo.
Renovat și modernizat în urmă cu câțiva ani, Muzeul Național de istorie este o plimbare prin istoria României. De la Unelte antice și statui la obiecte contemporane, puteți obține o imagine de ansamblu completă a istoriei românești într-un singur loc de la o zi la alta. Este, de asemenea, casa tezaurului național, unde puteți vedea replici ale coloanelor lui Traian din Roma.
România are o istorie lungă și o cultură bogată și este o țară plină de muzee. Fiecare oraș important are muzee județene și orașe, muzee de artă și Istorie și chiar zone specifice ale țării în care se află. În plus, muzeele țării atrag mulți turiști.
România are o mare varietate de muzee care păstrează toate fațetele istoriei și artei sale. Muzeele mai mici se adresează iubitorilor de toate gusturile și interesele, cum ar fi farmaciile, ceasurile, căile ferate, trenurile, arta populară, arhitectura, vinificația și meșteșugurile tradiționale. În funcție de interesele dvs. și de zona particulară pe care o vizitați, vă recomandăm câteva muzee românești interesante.
Sute de muzee, instituții, spații expoziționale neconvenționale și alte spații culturale sunt înregistrate în fiecare an pentru a-și deschide porțile vizitatorilor toată noaptea. Peste 50 de locații se alătură Muzeului nopții lungi din București și există peste 100 de muzee și instituții culturale în cele 32 de județe ale țării. Unele dintre cele mai mari muzee găzduiesc expoziții regulate din întreaga lume și găzduiesc colecții permanente de picturi și sculpturi.
Principalul muzeu din Sibiu, unul dintre cele mai vizitate orașe din țară, va fi deschis pentru tururi virtuale. În același timp, un spectacol de lumină arhitecturală va avea loc mâine seară în clădirea Muzeului Național de Geologie. Muzeul Brukenthal, care găzduiește Palatul Guvernatorului Habsburgic al Transilvaniei, Samuel von Bruk Rosenthal, și operele sale de artă, pe care le găzduiește în mod regulat, vor fi, de asemenea, expuse.
Vizitatorii pot vizita Sali dedicate Carpatilor, Deltei Dunarii, Marii Negre, Marii arctice etc. Sunt posibile tururi ghidate ale Palatului Sutu, precum și colecția de artă a Fr. La Grigores Muzeul de Istorie Naturală (foto aici) este unul dintre cele mai vizitate muzee din oraș, unde copiii pot descoperi exponate, cum ar fi scheletul de Deinotherium gigantissimum, un temut animal uriaș, și colecții dedicate pentru diferite regiuni ale țării și în lume.
Muzeul de Mineralogie și petrografie – Grigore Cobălcescu deține peste 25.000 de mostre din România și din întreaga lume. Pe lângă lucrările create la Constanța în 1877, se găsesc numeroase artefacte ceramice, statui, artefacte epigrafice și numismatice. Galeria Muzeului Național de Artă al României (MNAR) și muzeele sale satelit pot fi vizitate online.
Acest lucru a determinat autoritățile locale să ia în considerare deschiderea unui muzeu arheologic, care sa întâmplat un an mai târziu. În 1977, după o sută de ani, Muzeul Regional a devenit Muzeul Național de Arheologie, care dispune de o bogată colecție de artefacte care recrea istoria antică și medievală a Dobrogei, precum și obiecte din epoca modernă pentru diverse expoziții tematice. După ce a constatat niciun român spațiu expozițional interesat prezintă astfel o mare parte din colecție, El-Akoury si Kessler a început să se gândească la construirea unui nou muzeu, și a invitat Libanez arhitect Youssef Tohme a dezvolta conceptul pentru Pauker Casa în 2013.
Clădirea, construită între anii 1906 și 1925, a fost clădire administrativă până în 1955. Printre muzeele aflate în clădire se numără Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie a Moldovei, Muzeul Etnografic al Moldovei și Muzeul științei și tehnicii. Fiecare dintre muzeele din Pauker-Haus are camere diferite pe care le puteți vizita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *